ΚΑΛΩς ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Marenia Sunset Homes

Μεσσηνία

Η Μεσσηνία είναι νομός της Ελλάδας που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Γεωγραφικά είναι η περιοχή η οποία ορίζεται στα βόρεια από τον ποταμό Νέδα και τα Αρκαδικά Όρη, στα ανατολικά από το όρος Ταΰγετος, στα νότια από τον Μεσσηνιακό Κόλπο και στα δυτικά από το Ιόνιο Πέλαγος. Συνορεύει στα βόρεια με το νομό Ηλείας, στα βορειοανατολικά με το νομό Αρκαδίας και στα ανατολικά με το νομό Λακωνίας. Θα βρείτε γήπεδα γκολφ, καταρράκτες, αρχαία μνημεία και κάστρα.

peloponesse map

Καλαμάτα

Η ιστορική πλατεία της 23ης Μαρτίου, ο μεγαλοπρεπής Μητροπολιτικός ναός της Υπαπαντής του Σωτήρος, Το Κάστρο της Καλαμάτας, Το περίφημο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, το Στρατιωτικό Μουσείο, Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Καλαμάτας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας, Η Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος». Τεράστια παραλιακή ζώνη, γαστρονομία, αγορά, το ελαιόλαδο και ελιές είναι το πιο διάσημα προϊόντα της πόλης.

Παραλία Σάντοβας Αβίας

Βρίσκεται 2 λεπτά από τα Marenia Sunset Homes, είναι μια από τις πιο κοσμικές παραλίες της περιοχής καθώς διαθέτει πολλά beach bars, διαθέτει ψιλή άμμο, με μικρό βότσαλο καθώς ξεκινάει η θάλασσα. Είναι η μοναδική παραλία στην περιοχή που έχει άμμο.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

2 λεπτά από παραλία Αβίας, 15 λεπτά από Καλαμάτα, 25 λεπτά από αεροδρόμιο Καλαμάτας, 2.30 ώρες από Αθήνα

Επικοινωνία

Τηλ. +30 6983 393 551  (WhatsApp, Viber)

mareniastathakou@gmail.com

Μαρένια Σταθάκου

Απευθείας Κρατήσεις

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τη Μαρένια ώστε να λάβετε ακριβείς πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα, τις τιμές, τις παροχές των σπιτιών.

Social Media